Reviews

October 2, 2023

Natuurlijk kunnen wij u vertellen hoe heerlijk ons eten smaakt en hoe keurig u wordt bediend. Maar het is toch veel beter als u dat van andere klanten hoort? Daarom geven wij u op deze pagina een overzicht van reviews die over restaurant ‘What the Falafel!’ in Bodegraven hebben geschreven.

Hieronder ziet u screenshots van verschillende reviewsites per 1 oktober 2023. Maar er komen natuurljk regelmatig nieuwe verslagen en meningen bij. Daarom staat er steeds een link bij naar de betreffende review-site. Dan kunt u de actuele stand en de volledige verhalen lezen. Als u overtuigd bent, kunt u natuurlijk gewoon gezellig een tafeltje boeken in ons restaurant voor de smaak an het Midden-Oosten, midden in de Randstad.


Review AD Groene Hart

Culinair recensent Fauth van het AD heeft (incognito) bij What the Falafel! gegeten. Lees zijn verslag hieronder en zie in de rangschikking dat hij ons het beste restaurant van Bodegraven vindt. Wij zijn trots en laten u graag eens proeven….


Reviews Facebook

Kijk hier wat mensen op Facebook zeggen over restaurant What the Falafel (gemiddelde score 5 op 5!):

reviews

Review Google

Ibrahim Chabli
Ibrahim Chabli
2023-09-05
Heel goede eten kwaliteit aardige mensen ,top eten in Bodegraven. aanraden 👍
bem faas
bem faas
2023-08-31
Echt een aanwinst voor ons dorp! Heerlijk eten, veel keus, zeer vriendelijke niet opdringerige bediening. Gewoon super
Twan Sipma
Twan Sipma
2023-08-13
Top tent! Super vriendelijk personeel. Hart voor de zaak. En het eten is gewoon top voor wat het is. Zeker een aanrader, en een keer wat anders in de bodegraven.
H vL
H vL
2023-08-04
Heerlijk gegeten; genoeg variatie, vriendelijke bediening absoluut niet opdringerig, Ook goede prijs kwaliteit verhouding. Een aanwinst voor Bodegraven. We komen zeker weer.
Nicholas Sestan
Nicholas Sestan
2023-07-09
Delicious falafels, great services. Staff spoke English well and gave us some local points of interests. Cost effective and portions were big enough for my wife and daughter. Would definitely recommend

Reviews My Restaurant

zie ook de actuele reviews op ‘My Restaurant’


Restaurant Guru

Kijk op Restaurant Guru voor de details


Happy Cow

Kijk zelf op de site van Happy Cow


One thought on “Reviews”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *