Vier Kerst met een Diner bij What the Falafel!

October 11, 2023

Na het lovende verhaal en de geweldig score van de culinair recensent van het Algemeen Dagblad (AD), is het elke dag druk bij restaurant What the Falafel in Bodegraven. Steeds meer mensen genieten van de bijzondere smakken uit het Midden-Oosten.

Uiteraard kan dat ook tijdens de Kerstdagen. We organiseren een zalig 4-gangen Kerstmenu. U kunt kiezen uit de vlees- of de vega-variant. Waar u ook voor kiest, het wordt gegarandeerd genieten. Lees aar wat de AD-recensent er van vindt:

review - recensie - AD - Culinair - Lekkerste restaurant van Bodegraven.

Smakelijk Syrisch feestmaal

Syrische gerechten staan ​​bekend om hun diversiteit en rijke smaken, en tijdens deze speciale dag krijg je de kans om enkele van de meest verrukkelijke vegn en vegetarische varianten te proeven, van gegrilde gerechten tot overheerlijke zoetigheden.

Reserveer van tevoren je plek en geniet van onweerstaanbare smaken en een gastvrije sfeer in ons restaurant. Mis deze kans niet om de heerlijke Syrische keuken te verkennen.

Reserveer nu voor dit event, want VOL=VOL

Ontdek de smaken van Syrisch vegetarisch en vegan eten tijdens onze Proeverijdag!

Datum: 25-12-2023 en 26-12-2023

Schuif aan om 17.30 uur of om 20.00 uur

Locatie: Spoorstraat 4 , Bodegraven

Prijs: 32,50 per persoon voor het 4-gangenmenu.

Voor reserveringen en vragen: 0172 257017

Whatsapp : 06 86291406

Email : Info.whatthefalafel@gmail.com

Voeg je bij ons en maak je klaar om unieke smaken en heerlijk eten te proeven bij uw Kerstdiner
Ook als u vegan of vegetarisch wilt eten. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Ook als vleeseter ben je natuurlijk van harte welkom! reserveer snel (onze plaatsen zijn beperkt) En wil je zeker weten dat het bij ons, midden in ht Groene Hart echt super smaakt, bekijk dan de reviews. Op onze review pagina vind u een handvol verschillende sites, waar honderden mensen hun mening gaven, over hun ervaringen in ons restautant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *